ALS PARES I MARES

BENVOLGUTS PARES I MARES

Tant els infants, com els adolescents i els adults necessitem comunicar-nos, però en molts casos només podem exterioritzar el que tenim dins nostre si l'entorn ens ho facilita. 
A través del llenguatge escrit tenim la possibilitat de donar sortida a pensaments i emocions, a expressar-nos i a intercanviar impressions. 
A la revista Cua de Drac volem donar la oportunitat d'expressar-se a tots els joves que tinguin capacitat per crear nous mons, per projectar les seves esperances o per expressar els seus temors a partir de l'escriptura. 

Amb l'escriptura podem aconseguir molts beneficis per als nois i noies: desenvolupament del pensament, de l'aprenentatge, del llenguatge i de l'expressió, millora la concentració, l'organització i l'elaboració d'idees; però el més important és que permet l'exteriorització de la imaginació i és un element importantíssim de manifestació de sentiments i de relaxació. 

A Cua de Drac també volem donar-vos l'oportunitat, com a pares i mares, d'aportar el vostre "granet de sorra" per tal que altres pares i mares coneguin experiències que els puguin ajudar a motivar els seus fills a escriure o a llegir. Així doncs, també us animem a vosaltres a enviar escrits de caire didàctic, metodològic o d'ajut psicològic al nostre correu electrònic i ens posarem en contacte amb vosaltres per parlar de la seva possible publicació.